HOME
WELKOM
NIEUWS
ONZE HONDEN
DE NIZINNY
IS.SIT. KAMPIOENEN
IN MEMORIAM
NESTEN
NAKOMELINGEN JASNO
DIASHOW
BEARDIE NIEUWS
LINKS
CONTACT
GASTENBOEK

 

Jasno

Ned.Kamp.Giant Jasno vd Gwiedzny Wiatrak

Heeft 9 jaar bij ons mogen wonen, hij is met 13 weken bij ons komen wonen, schuw en argwanend, gaandeweg veranderde dat, en is hij de meest fantastische hond geworden die een baas zich kan wensen, gek op iedereen, enthousiast, stapel op onze kinderen en een speelkameraad voor onze puppen. Later bleek hij ook nog eens heel mooi te zijn, en heeft zijn kampioenschap gehaald, en gezorgd voor ongeveer 50 mooie nakomelingen, waarvan 15 in Duitsland. Zie hieronder voor wat mooie nakomelingen foto´s. Jasno was de zoon van Multi Kampioen Bardzo mi milo jestem cwany Jerzy en Déjà-vu van de Gwiedzny Wiatrak. De lege plek die hij heeft achtergelaten is enorm, voor ons gezin en met name mijn man, die na het ontmoeten van jasno´s vader ook zo´n reu wenste, en hem in Jasno ook  zeker meer dan heeft gevonden, een echte kameraad.

Door Willy ten Hove

 

 

 

Hieronder
Giant Jasno vd Gwiedzny Wiatrak

 

 

 Maroussia

Fela Maroussia vd Gwiedzy Wiatrak, was onze eerste Nizinny, zij was dochter van Multi Kampioen Bardzo mi milo jestem cwany Jerzy en Déjà-vu vd Gwiedzny Wiatrak, zij was onze allereerste nizinny ( geboren op 1 april 1995),

Toen ik haar in mijn handen kreeg gegeven van haar fokster Tonny Boerema uit Balkbrug trilden mijn hele handen en liepen mij de tranen over de wangen een lang gekoesterde wens werd werkelijkheid. Met haar heb ik veel getraind, en dat was heerlijk.Zij heeft op 19 augustus 1998 haar enigste nestje gekregen het waren 7 mooie pupjes, waarvan 1 vrij snel overleed, de vader was Jochem ( Herbatnik skierdy kennel) van Joke en Huib Roelofs, die nog altijd goede vrienden zijn.

Helaas hebben wij met 4,5 jaar afscheid moeten nemen van haar. Haar broer Max is bij de familie Boerema blijven wonen en is kampioen geworden en heeft nog veel lieve en mooie nakomelingen gekregen, hij bezat ook dat fantastische karakter, gemoedelijk maar wel sterk, lief en tolerant, hij is de opa van Anouk v Isala Situm.

Door Willy ten Hove


Hieronder
Floris Max vd Gwiedzny Wiatrak

PON VAN ISALA SITUM | sjaak-willytenhove@orange.nl